Det bliver meget svært for Brønshøj - men spillerne skal fortsat tro på det !

FODBOLD: Det alle BB-fans havde håbet på og måske sat næsen op efter var at starte det nye ophold i 2. division med en sejr. Men sådan skulle det ikke gå. Premierekampen i Holbæk mod hjemmeholdet endte med et nederlag på 2-1 efter 0-0 ved pausen.

Og lad os se kendsgerningerne i øjnene. Det bliver svært for BB. Godt nok er hvepsene ikke havnet i den værste gruppe, men den er vanskelig nok. Den nye turneringsstruktur betyder, at man allerede fra starten skal slå til og sikre sig points. En plads mellem de fire bedste i rækken betyder oprykningsspil til foråret, mens en placering udenfor det felt betyder nedrykningsspil i stedet.

Skal vi vise os fra den mest optimistiske side, så må det være at gå efter oprykningsgruppen, og så tage den der fra. Men som sagt – konkurrencen er ben hård – og der er ikke råd til for mange misere.

2700-netavisens udsendte medarbejder Christian Haslund har disse indtryk efter at have overværet premieren i BB’s eneste kamp udenfor Københavns området dette efterår.

Brønshøj bedst mod kyniske Holbæk

Det var sommer, det var sol og det var søndag, da Brønshøj indledte sæsonen. Men hvor der var glade og smilende ansigter i ”Far til fire”-filmen, så var der skuffende miner hos Brønshøj-spillerne efter kampen i Holbæk. Chancerne var der til at tage alle 3 point, men kynismen manglede i modstanderens felt. Omvendt var hjemmeholdet gode til at udnytte de få chance de fik.

BB-Holbæk 2

Ferrington på spil foran Holbæks mål

Der var debut til fem hvepse i dagens kamp. Kasper Vilfort, Jamil Fearrington, Kenneth Sørensen og Patrick Naundrup var med fra start, men Martin Rasmussen kom ind 10 minutter før tid.

Brønshøj startede nervøst, og dette resulterede i en del boldtab. Holbæk formåede da også at lægge et tryk omkring hvepsenes felt, men chancer kom de ikke frem til. BB fik efterhånden, som kampen skred frem nerverne under kontrol, og begyndte at presse Holbæk.

Dette resulterede i flere indlæg, hvor hidtil bedste mulighed kom midt i 1. halvleg, da Casper Henningsen sendte bolden mod forreste stolpe, hvor Andreas Granskov dukkede op, men hovedstødet endte i sidenettet.

Holbæk formåede ikke at blive farlige i 1. halvleg, og det var også meget sigende, at deres bedste mulighed kom, da de blokerede et udspark af Kasper Vilfort.

I 1. halvlegs overtid burde Brønshøj havde bragt sig foran, da Oliver Fredsted fandt en hel fri Jamil Fearrington ved bagerste stolpe, men afslutningen endte på den forkerte side af stolpen, og holdene gik derfor til pausen med stillingen 0-0.

Brønshøj fortsatte, hvor de slap i 1. halvleg og sad på spillet. Alligevel var det hjemmeholdet, der fik bragt sig foran, da en Holbæk-spiller brød igennem i Brønshøjs højre side, hvor han fandt Christian Lundsteen, der sendte bolden ind bag Kasper Vilfort.

Hvepsene pressede dog på for en hurtig udligning, og efter en times spil måtte Holbæks målmand havde hjælp af sit forsvar. Sebastian Lassen kom til baglinjen, hvor han fik slået bolden ind i feltet mod bagerste stolpe. Her stod Granskov, der med et akrobatisk forsøg fik sendt bolden mod mål, men en Holbæk-spiller stod på stregen og fik sparket bolden væk.

Herefter var der lidt stilstand i kampen mht. chancer, men 20 minutter før tid måtte Holbæks Christian Mortensen ud i fuld længde for at forhindre en Brønshøj-scoring, da Fredsted fra kanten af feltet sparkede på mål. Skuddet blev rettet af, og var tæt på at snyde Holbæk-keeperen, men han fik flot slået bolden uden om den ene opstander.

Kort efter bragte Holbæk sig yderligere foran, da en aflevering tilbage til Vilfort blev for kort, og alene med Brønshøj-målmanden kunne Thomas Jensen sender bolden i mål. 2-0 til hjemmeholdet.

Brønshøj øgede presset mod Holbæk, men havde svært ved at skabe noget, og først 2 minutter inde i dommerens overtid kom målet til hvepsene. Endnu et indlæg til bagerste stolpe denne gang af Granskov, og her stod en helt fri Fearrington, der kunne heade reduceringen i mål til kampens slutresultat 1-2.

En kamp, hvor Brønshøj kom godt over kanterne og fik sendt en del indlæg ind i feltet, og BB havde nok fortjent en bedre skæbne end nederlaget på 1-2, og cheftræner Jesper Hansen kan tage nogle positive ting med sig til de kommende kampe.

Næste kamp er allerede på tirsdag den 11. august kl. 19, når HIK byder op til dans i 1. runde af DBU Pokalen i Gentofte.

Holbæk – Brønshøj 2-1 (0-0)

Opstilling:
Kasper Vilfort – Jamil Fearrington, Lars Emil Juel Andersen, Nuri Mustafi (68. Sebastian Grubak), Oliver Fredsted – Sebaastian Lassen (81. Martin Rasmussen), Kenneth Sørensen, Malte Kiilerich, Casper Henningsen – Andreas Granskov, Patrick Naundrup (68. Jabar Sharza)

Ikke benyttet:
Johan Gårdsvoll, Jeffrey Ofori, Jonas Skovengaard, Frederik Lorenzen

Mål:
1-0: Christian Lundsteen (53)
2-0: Thomas Jensen (73)
2-1: Jamil Fearrington (90)

Advarsler:
Holbæk: Birol Serinkanli, Jonas Jacobsen

Tilskuere:
393

Dommer:
Jesper Nielsen