Endnu en byvandring på cykel søndag den 26. oktober

Der er cykeltur i Brønshøj igen for alle natur- og historieinteresserede, når den rundtossede cykelguide viser vej.
byvandring

Gik man glip af den rundtossede cykelguide den 29.september? Så får man endnu en chance, idet den cykelglade John Mynderup giver en ekstra tur. Det sker søndag den 26.oktober kl. 10.30 (OBS! Husk at sætte uret tilbage, da sommertid slutter). Man mødes på Pilegårdens parkeringsplads kl. 10.30, og derefter vil cykelguiden tage deltagerne med ud på en historisk cykeltur i Brønshøj. Ruten vil have nogle overraskelser i ærmet, så hvis man deltog den 29.september, kan man med glæde cykle med igen – John Mynderup er altid på udkig efter nye spændende steder. Det kan allerede røbes nu, at man kommer til at høre historier om krig, kærlighed, fodbold, en forfatterinde, en arkitekt med et ispalads, en oversvømmelse og meget mere.

John Mynderup er tidligere journalist, udgivet forskellige bøger og har vundet flotte priser i tidens løb, men nu var det tid til at prøve noget nyt. Han har kastet sig over et nyt projekt: at være cykelguide. Han begyndte for nogle år siden at arrangere cykelture, hvor han inviterede folk med på en spændende og lærerig laketour. Han har blandt andet arrangeret ture rundt om Buresø, Bastrup Sø, Farum Sø og Furesø, hvor han stopper undervejs for at fortælle om historiske mindesmærker. Senerehen har hans berømte laketours udviklet sig til en hjemmeside med billeder og konkurrencer samt en app.

Med John Mynderup som guide vil du blive underholdt fra start til slut.  

Praktisk info:

Arrangementet er gratis, men det er nødvendigt at købe billet til cykelturen. Billetter kan købes HER.

Ruten er ca. 10 km. og varer ca. 3 timer. Der er mange stop undervejs.

Husk mad og drikkevarer til turen.  

Læs mere om John Mynderups cykelture på hjemmesiden Laketours

– See more at: http://kulturogfritid.kk.dk/kulturhuset-pileg%C3%A5rden/aktiviteter/byvandring-p%C3%A5-cykel-i-br%C3%B8nsh%C3%B8j#sthash.0aOFqt0a.dpuf