Fantastisk moral gav Stadion uafgjort mod topholdet

 

images

At Stadion for alvor har fundet melodien, viste holdet tirsdag aften på udebane mod 2. divisions tophold Team HK Køge. En fantastisk fighterindsats og høj moral gav overraskende uafgjort …

 

HÅNDBOLD: Det var nærmest vildt, da vore lokale håndboldherrer mod afslutningen af den vigtige kamp i Køge Hallen arbejdede sig op fra at være bagud 20-15 til at komme foran 21-20, for så at få uafgjort 22-22 mod det utroligt skuffede hjemmehold. Team HK Køge ligger på andenpladsen i 2. division med en rimelig chance for at komme til at kæmpe om den anden oprykningsplads. Man formoder at HIK er stukket afgørende af på førstepladsen.

Stadion har fået masser af selvtillid og tro på, at skabe gode resultater. Foråret har været en stor opmuntring. Så holdet gik uimponeret til sagen fra første dommerfløjt og kom foran 3-0, og først efter fem minutters spil fik Køge mandskabet bolden i kassen. Men det slog ikke Stadion ud af stilen. Gæsterne havde fortsat mest spil. Dog kom Køge mere ind i kampen og bragte sig foran 11-9, da man nærmede sig pausen. Alligevel fik Stadion udlignet, så det stod 11-11 efter de første 30 minutter.

Køge rykkede

Efter pausen kom hjemmeholdet bedst afsted, og det lå ligesom i luften, at de nu ville forsøge at afgøre kampen. Det skete med føringer på 16-12 – 18-14 og omkring 10 minutter før tid 20-15 ! Men her viste Stadion, hvad holdet er lavet af. Chokerende for såvel Køges spillere som et medlevende hjemmepublikum, kæmpede Brønshøj-mandskabet sig fantastisk op på 20-20. Og det blev ikke engang ved det, Stadion kom foran 21-20 og 22-21, før Køge fik udlignet i sidste øjeblik efter en ganske utrolig hektisk afslutning. Her skal tilføjes, at gæsterne fik en mand vist ud de sidste to minutter, og at det ligesom lå i luften, at hjemmeholdet men en vis herres vold og magt skulle have mindst det ene point. 

Vi skal undlade at nævne dommernes præstation i den dramatiske kamp. Bare nøjes med et stort suk !

Men super flot af Stadion – kan holdet vise samme takter i lørdagens udekamp mod Amager SK i Sundbyøster Hallen, så venter flere point. Den kamp spilles forøvrigt kl. 13.00.