Festlig og hyggelig Halloween By Night i Brønshøj

Det eneste alle butikkerne som havde meldt sig til årets sidste By Night var urolige for før det store slag skulle stå, var vejret. Ville det holde ? Tit og mange gange har det enten væltet ned med regn eller været hunde koldt.

(Foto: Jimmy Antony)

                                                    ant 2

Men der var ingen grund til bekymring, for vejret var ganske enkelt ideelt til formålet. En anelse støvregn blev det til – og så ellers varmegrader over det normale.

                                                    Ant 1

Vi kan godt slå fast med det samme, at HBH havde succes med det store arrangement. Hvor meget de enkelte deltagende butikker havde ud af det rent salgsmæssigt, skal vi ikke kunne sige, men bedømt efter alle de mennesker der var på gaderne og torvet, så var det en succes. Ikke mindst hos børnene, som mødte op udklædte til anledningen. Der var mange flotte Halloween-kostymer.

                                                     ant 3

Der var også aftenen igennem gang i den store hoppeborg, som altid gør lykke. Den var placeret på Brønshøj Torv, som også tiltrak de fleste mennesker.

                                                               ant 5

Vi skal heller ikke glemme selve de mange græskar, som var en del af midtpunktet. Der blev snittet og regeret, og man havde også mulighed for at smage rigtig græskarsuppe.

Billederne i denne reportage er taget, før det hele for alvor kulminerede. Senere var der virkelig fyldt op på Brønshøj Torv.