Film i Husumvold Kirke og sidste pilgrimsvandring

Film i Husumvold Kirke
 
Torsdag den 9. oktober kl. 18.30 vises så Sorg og glæde, en stærk film om kærlighed, sorg og tilgivelse. Torsdag den 13. november kl. 19 kan man se en ældre dansk fimperle: Carl Th. Dreyers Ordet. Anmeldere verden over er enige om, at denne film fra 1955 hører til blandt verdens bedste film, hvis den da ikke lige er verdens bedste. En meget stærk og gribende fim baseret på Kaj Munks skuespil om tro, vantro, død, sorg og mirakel. 
 
Sognepræst Stig Boel kommer med et kort oplæg til hver film, og bagefter er der mulighed for at diskutere det der gjorde indtryk. Der er fri entré til både foredrag og film, og øl/vand koster 10 kr. D. 9.10 begynder Kirkebio med en kort andagt.
 
 
Pilgrimsvandring omkring Utterslev Mose
 
Årets sidste pilgrimsvandring, med udgangspunkt i Husumvold Kirke, finder sted søndag den 5. oktober. Den går – som tidligere ture – rundt i nærmiljøet omkring Utterslev Mose. Det er efterår, og pilgrimsvandrerne kan opleve mosens smukke farver og se tilbage på sommeren, der gik. Undervejs på turen gøres der flere stop, hvor man kan fordybe sig i bønner og samtale.
Turen udgår fra lysfadet i Husumvold Kirke, som man samles omkring kl. 11.40. Alle er velkomne til at deltage, og turens længde er maks. 3.8 km. Man er tilbage ved kirken omkring kl. 13.30. For kirkegængere der deltager i turen, er der mulighed for lidt frokost i forbindelse med kirkekaffen. Pilgrimsleder er sognepræst Lise Mortensen.