Film sæsonen på bibliotekerne lægger flot ud i starten af det nye år.

 Med rejse tema i 2700Filmklub og dokumentar om at være udlandsdansker i dox:2700 filmklub kommer Brønshøj og Husums filmklubber flot fra start i januar.

Allerede den 10. januar kl. 18.30 på Husum Bibliotek starter Dox:2700 dokumentarfilm klub op med Eva Mulvads film: ”Kolonien” om at leve i eksil. En film om det at være fremmed. Efter filmvisningen byder Biblioteket velkommen til aftenens gæst instruktøren Eva Mulvad. Man har yderligere et par spændende dokumentarfilm på programmet i februar og marts, og efter filmene vil der være en gæst, som holder et oplæg og styrer debatten.

Den 23. januar er det 2700Filmklub på Brønshøj Bibliotek kl. 18.30, der viser filmatiseringen af Robyn Davidsons roman: ”Egne veje”. Filmen indledes af anmelder Nanna Frank Rasmussen og er den første af tre filmvisninger med foredrag under temaet: ”Rejsen”. Alle med dygtige oplægsholdere.

Den 11. april sluttes sæsonen af med et fælles arrangement for de to klubber om lydens betydning i forhold til levende billeder. Mikkel Randløv indleder Cph. Pix vinderfilm: ”Vinterbrødre”.

Man kan læse mere om filmklubberne på Husum og Brønshøj bibliotekers hjemmesider, hvor man også kan melde sig ind, se bibliotek.kk.dk. Det er så billigt, at det er næsten gratis. På bibliotekerne kan man hente en folder med omtale af alle arrangementer.