Fix besejrede CBS Sport 2-1 i tæt kamp

300621-300x300

FODBOLD: Ja før turneringen lå det helt klart i luften, at Boldklubben Fix hurtigst muligt vil tilbage til den københavnske Serie 1. Og meget tyder på, at man agter at gøre alvor af snakken, for eftermiddagens kamp i Gadelandet mod ikke uefne CBS Sport blev vundet af hjemmeholdet med 2-1, og dermed holder de rød/hvide 2. pladsen i Serie 2 med 24 point for 10 kampe. Kun to nederlag er det blevet til. Meget imponerende.

Til kampen lørdag eftermiddag måtte Fix tilmed stille op med et afbudsramt hold. Det er både skader og ferierejser, som spiller ind. Men trods et lettere amputeret mandskab styrede Fix spillet, og sejren var i sidste ende fuldt fortjent. Det stod 0-0 ved pausen, og i 2. halvlegs start kom hjemmeholdet tilmed bagud 0-1. Men på et flot langskud udlignede Mikkel Gammeljord til 1-1 omkring midten af halvlegen, og mod kampens afslutning headede Morten Lauritsen bolden i kassen til sejrsmålet 2-1 !

Næste opgave er på lørdag den 18. oktober kl. 15.00 i Valby, hvor FC Sydhavnen tager imod. Det er et mandskab, som ligger lige under midten af tabellen, og som lørdag var involveret i et målorgie mod FC Culpa. Sidstnævnte vandt med 6-5 !