Fix tabte hjemme til Østerbro

Det har ikke været nogen succes sæson for Fix. 10 kampe er tabt, 7 er vundet og 5 er endt uafgjort. Det giver en placering i nederste halvdel af Serie 1, og man kan nok inderst inde glæde sig over, at kun et hold rykker ned – og at det er allerede afgjort. Det bliver Amager FF. Lørdagens hjemmekamp i Pilesvinget mod Østerbro gav en sejr til gæsterne på 3-2 efter at Fix ellers havde ført to gange. Hjemmeholdet kom foran efter 9 minutter, men ikke lang tid efter udlignede Østerbro. Efter 32 minutter blev det 2-1 til Fix, og det holdt halvlegen ud. Efter pausen udlignede gæsterne til 2-2 efter 58 minutter og kort før tid fik Østerbro mandskabet oven i købet scoret sejrsmålet til 3-2 !

Næste opgave for Fix er i Valby lørdag den 3. juni kl. 13, hvor modstanderen er FC Udfordringen !