Fix vandt sæsonens første sejr 3-2 ude mod Nørrebro United !

På en super afslutning i anden halvleg sikrede Fix sig sæsonens første sejr endda på udebane. De rødhvide vandt med 3-2 i Mimersparken efter at hjemmeholdet Nørrebro havde ført 2-0.

2 – 3

Det var en dejlig opmuntring for Fix, som ellers ikke ligefrem har badet sig i glædelige oplevelser det seneste år. Kampen mod Nørrebro gav udover de tre point også troen på, at det kan lade sig gøre at vinde. Den har spillerne fra Brønshøj Kirkevej ligesom manglet.

Det så ellers ikke så godt ud indenfor de første 55 minutter af kampen. Efter 1-0 ved pausen øgede hjemmeholdet nemlig til 2-0, og så regnede de fleste med, at den kamp var afgjort.

Men det var den altså bare ikke.

Rasmus Kronbøls reducering tre minutter senere viste sig at sætte Fix i gang, og 20 minutter før tid lykkedes det for Sigurd Rechendorff at udligne til 2-2. Toget stoppede bare ikke der. Næ efter 78 minutter scorede Bertram Falkenberg sejrsmålet til 3-2, og dermed kunne Fix spillerne glade notere sig for sejren.

Der var godt nok tale om en bundkamp, og Nørrebro United ligger nu sidst uden point. Men det skal ikke tage glæden fra Fix, der pludselig avancerede til 6. pladsen i rækken med fire point. Lad os håbe kursen er sat, og at det bliver udbygget yderligere torsdag aften, når KFB kommer på besøg i Pilesvinget kl. 18.30.