Fix videre i pokalturneringen med 2-0 sejr over Vigerslev

Fix 1.senior tog her til aften imod Vigerslev BK fra serie i 2. runde i DBU Pokalen.

 
                                26394
 
Det var et yderst aggressivt Fix mandskab, der lagde hårdt ud, og satte sig fuldstændig på kampen. Efter 8 minutter dukkede Phillip Domagala op efter et flot Fix opspil og gjorde det til 1-0. Det på papiret stærke Vigerslev mandskab var i vildrede og kunne slet ikke spille sig ud af det tunge jerngreb, Fix drengene havde lagt. Chancerne var mange til Fix’erne, og man skulle helt hen til det 44. minut, før Vigerslev fik deres første afslutning på mål. Den første halvleg var nok noget af det bedste spillemæssigt, Fix har præsteret i år.
 
Anden halvleg var mere lige, og Vigerslev mandskabet åd sig langsomt mere ind i kampen, men Fix drengene holdt stadig gæsterne fra store chancer. Og så begyndte regnen at sile ned. Efter 76 minutter kom den første store Vigerslev chance, men træfsikkerheden udeblev.
En flot spillede Daniel Lindsten som i øvrigt blev valgt til “man of the match” dukkede op som trold af en æske i det 85. minut og lukkede og slukkede kampen med et projektil af en afslutning. Flot mål.
 
Fix holdt tiden ud, og dommer Henrik Niclasen kunne fløjte kampen af til stor jubel blandt de fremmødte. Endnu en flot skalp til Boldklubben Fix’s 1.senior der dermed er videre til 3. runde i DBU Pokalen.
 
Fix stillede op således:
 
4-3-3
 
Rasmus Bonde
 
Rasmus Krogdahl – Morten “Ramos” Larsen – Niels Møller – Jacob Sjørup
 
Eik Thomsen – Nicklas Bothmann (c) – Rasmus Kronbøl
 
Phillip Domagala – Daniel Lindsten – Morten Lauritsen 
 
På bænken – Claus Rievers – Emil Bindslev – Julius Nawarecki
 
Kampen i tal:
 
8.min 1-0 Phillip Domagala
85.min 2-0 Daniel Lindsten
 
Advarsler: Vigerslev 1 – Fix 1