Flemming er manden, der skal forsøge at redde Brønshøj !

ffDet er altså manden til venstre, Flemming Christensen, der skal redde BB og ikke netavisens redaktør til højre ! Billedet er taget da sidstnævnte indsang sin Roligan-LP op til VM i Mexico i 1986. Her var BB’s nye træner med i koret sammen med andre kendte sportsfolk.

Man har nærmest arbejdet i døgndrift hos BB for at finde en træner, som kan gå ind og redde klubben i den ulykkelige situation, den befinder sig i lige nu. Og fredag eftermiddag fandt man så endelig den person, som skal forsøge at bringe Brønshøj op over nedrykningsstregen i 1. division. Valget faldt på 57-årige Flemming Christensen, som tidligere har trænet Slagelse, Næstved og AB i Danmarksturneringen samt IF Fuglafjørdur på Færøerne og SK Vard Haugesund i Norge. Som spiller har Flemming Christensen repræsenteret AB og Lyngby, ligesom han har spillet 10 A-landskampe og scoret 2 mål. Han var blandt andet med ved VM i Mexico, dog uden at komme til at spille.

                                                       Flemming_Christensen                                  

                                                    Sådan ser Flemming Christensen ud i dag

Nu står han foran en meget stor opgave – nemlig at sikre BB endnu en sæson i landets næstbedste række. Men Flemming har taget imod udfordringen og er allerede med i spillerbussen til søndagskampen i Fredericia. Det skal blive spændende, om det lykkes. Selv tror han på det, hvilket BB’s sportslige ledelse også gør.

Det er en af de vigtigste kampe for BB i flere sæsoner, og at der kommer ekstra kog på kedlerne i Fredericia skyldes den omstændighed, at jyderne er i samme situation. Taberen af dette opgør står meget skidt. Man jo kunnet læse, at den tidligere Fredericiatræner Peter Sørensen er vendt tilbage for at redde klubben i de sidste afgørende kampe. Samtidig har man lavet aftale med veteranen Hjalte Bo Nørregaard for at få mere rutine ind på holdet. Så der venter BB en svær opgave. Men med nyeste tiltag og spillernes egen optimisme, skal vi så ikke bare tro på, at det bliver sæsonens første sejr til de sort/gule !

Vi siger velkommen til Flemming Christensen og pøj, pøj med opgaven !