Flere af bydelens handlende fejrede Brønshøjs 100 års dag

Brønshøj Boldklub blev fejret med maner i det meste af bydelen, da man i går rundede de 100 år. Vor lokale Handelforening HBH havde været så smarte, at man havde indkøbt et stort parti BB-trøjer i de berømte sortgule farver, og de blev fordelt mellem mange af foreningens medlemmer. Det betød blandt andet, at flere butiksvinduer var pyntet med de smukke fodboldtrøjer samt sorte og gule balloner. Personalet i en del af butikkerne havde tilmed trøjerne på hele dagen. Flottere opbakning kunne man da ikke give bydelens fodbold stolthed. Og i klubhuset i Tingbjerg mødte mange fra den danske fodboldverden op for at gratulere. Det var en fødselsdagsfest, ingen BB’er vil glemme.

Netavisen tog lige et par fotos fra en del af de butikker, som havde pyntet vinduerne.

Brønshøj Stenhuggeri gav udstillingen endnu mere sortgul power på selve fødselsdagen. Dette billede er taget dagen før.

Berggreen VVS er plaget af store stilladser, som mere eller mindre blokerer udstillingsvinduerne. Men vi kunne da lige snuppe dette billede.

Linde Apoteket var også med til at hylde BB, og flere af personalet havde de sortgule trøjer på.

ShoeBaLoo fandt også plads til en BB-trøje i udstillingsvinduet.

Da netavisen var på en lille rundtur i Brønshøj og Husum dagen før fødselsdagen, havde ikke alle butikkerne fået pyntet vinduerne. Men onsdag kunne man glæde sig over den store opbakning til Brønshøj Boldklubs 100 års dag.