Folkemøde i Pilegården torsdag ...

I morgen torsdag den 11. september kl. 14.00-18.00 holder Børnefamilieenheden Folkemøde i Pilegården, hvor alle er velkommen. 
IMG_9737
 

Man kan naturligvis også hilse på sit lokale kulturhus, når husets naboer fra Børnefamilieenheden, som også bor i Pilegården, inviterer alle i bydelen til Folkemøde.

Formålet med Folkemødet er at få skabt en  ny dialog mellem borgere, Børnefamilieenheden, det frivillige foreningsliv, virksomheder og samarbejdspartnere i øvrigt. Målet med dagen er at skabe fælles læring og inspiration.

Man kan komme og være med til en række forskellige sociale og hyggelige aktiviteter, herunder ponyridning, hoppeborg, ansigtsmaling, snobrød og udendørs loppemarked. Der er desuden gratis kaffe og kage, madbod, show med rollespil, musik og meget mere. Det ser ud til at blive sjovt, hyggeligt og festligt – især for børnene!

Er man interesseret i en stadeplads på loppemarkedet, så skal man kontakte Mette Svendsen på tlf. 21 51 78 41 eller mail: ZC76@sof.kk.dk. Stadepladsen er gratis, men kræver et depositum på 50 kr. 

Kulturhuset Pilegården har en bod på dagen, hvor man blandt andet kan høre nærmere om kulturhusets undervisningstilbud til børn, herunder musikskolen i samarbejde med Rytmisk Center, billedkunst og robotværksted. Pilegårdens Keramikværksted holder desuden åbent hus, hvor man kan se brugernes fine håndlavede sager, som er til salg. Man finder keramikværkstedet på bagsiden af huset i bunden af haven.