Fra Brønshøj til Vangehus

vangehus 1vangehus 3vangehus 7Flere i området har gjort det til en fast tradition hver jul at køre til Vangehus i Værløse for at hente årets juletræ. Det skyldes nok først og fremmest, at det bliver til en helt lille juleskovtur midt ud i Hareskoven.

Her kan man selv fælde sit træ, hvis man ønsker det, eller blot vælge mellem det kæmpe udvalg af forskellige graner, Vangehus har klar.

Som de selv siger: – Nu er det jul igen, og hos os i skoven vrimler det allerede med nisser, julepynt og gran. Så kom ud og oplev vores hyggelige julestue og se de mange flotte juletræer. Som vi plejer, har vi nordmangraner og rødgraner.

Kombiner evt. juleindkøb med en gåtur i skoven og saml samtidig ind til at lave juledekorationer.

Vi har åbent ALLE dage til og med den 24. december kl. 12.00.

Julen er tid til hygge med de nærmeste, og afhentningen af juletræet er for mange en vigtig tradition. Hos Vangehus har man rammerne til at give familien en hyggelig dag, når juletræet skal findes.

På Ballerupvej 99 har Vangehus en stor plads midt i Hareskoven ca. 25 minutters kørsel fra København, hvor man sammen med familie og venner kan købe juletræ, pyntegrønt, julepynt, nisser m.m. og samtidig lave en skovtur ud af det.

Foruden juletræer tilbyder man også et bredt sortiment af diverse typer gran til dekorationsbrug. Der er både små og store bundter i friske, grønne farver.

I den hyggelige julebutik, er nisser, kogler, lys og alskens krims-krams med til at sætte den helt rette julestemning.

ÅBNINGTIDER FOR SALG AF JULETRÆER: 

Mandag – fredag   9.00 – 17.30

Lørdag og søndag 9.00 – 16.00