Fra i dag kl. 15 kan man stemme på årets sportsnavn i 2700 Brønshøj !

                                                                  4479

AFSTEMNING: Som vi skrev tidligere på ugen, indstifter 2700-netavisen i dag en ny sportspris i Brønshøj-Husum, hvor det alene er læserne, der bestemmer, hvem der skal have æren. Vi har valgt at kalde prisen 2700-sportsprisen 2014, og det er altså muligt at afgive sin stemme til et af de tre nominerede navne. Sidste frist vil være den 31. december kl. 23.59 – så alle vore læsere har god tid til at vælge, hvem man foretrækker, og som man mener har fortjent prisen.

De tre nominerede vil hver for sig stå i netavisen – men også på netavisens facebook-side. Afstemningen foregår så på den måde, at man “liker” under hver enkelt. Man kan også skrive en kommentar, hvis man har lyst til det. Som sagt er der to muligheder for afstemningen, idet man også kan skrive til fa@2700-netavisen.dk med sit forslag.

Når afstemningen er slut, vil vi på redaktionen tælle stemmerne fra facebook og netavisen sammen, og i ugen efter nytår afslører vi den første vinder af 2700-sportsprisen 2014.

Dette er introduktionen til afstemningen, så her kan ikke afgives stemmer. Men læg mærke til når de tre nominerede hver for sig dukker op i netavisen og på avisens facebookside. Fra det øjeblik og resten af måneden kan man stemme.

De tre nominerede til første uddeling af den 2700netavisens nye sportspris er:

Husum Boldklubs 1. senior

Husums 1. hold

Nicklas Dannevang, Brønshøj Boldklub

danne

Boldklubben Fix’s 1. senior

Fix-2013