Genoplev Rocazino på Børnehjælpsdagens Kræmmermarked i weekenden

Nu har mange chancen for et glædeligt genhør med det danske rockband Rocazino, som hittede i firserne.
Frontfigurerne dengang var sangerinde Ulla Cold og komponist, tekstforfatter og keyboardspiller Jesper Winge Leisner, der også dannede par privat. De øvrige medlemmer var Bjarne G. Jespersen (flygel, synthesizer), Michael Rasmussen (guitar), Helge Solberg (bas) og Jesper Bo(trommer). Bandet opstod i 1979 på initiativ af Jesper Winge Leisner. Året efter kom Ulla Cold med, oprindeligt kun som baggrundsvokalist. Men da bandet i 1982 fik en pladekontrakt hos Polygram, var det under betingelse af, at Ulla Cold var forsanger på alle numre. Bandets første single med A-siden “Elsk mig i nat” udkom i juli 1982 og solgte 20.000 eksemplarer på et halvt år. Via tv’s Eldorado kom de ret hurtigt i gang på alle landets scener og har til dato solgt over 800.000 albums.
Rocazino samlede alle de store hits fra deres seks plader i 1995 på Rocazino’s bedste, som siden er blevet en klassiker. Pladen indeholder bandets største hits som f.eks. “All My Love” (1984), “Elsk mig i nat” (1982), “Ridder lykke” (1986), “Dine øjne er så blå” (1985) og “Jordskælv” (1988).
I 1988 indspillede gruppen desuden singlen “En for alle” sammen med det danske EM-Landshold, som den officielle fodboldslagssang det år.
I 1995 gik gruppen kortvarigt sammen for at komponere og indspille titelmelodien til filmen Cirkus Ildebrand.
I 2005 kom endnu en opsamling i Universals Alle tiders-serie, dog med stort set samme numre som på forgængeren ti år tidligere. Bandet drog i 2006 ud på en eksklusiv revivalturné, og proklamerede samtidig, at de ikke har planer om nyt materiale. Men de er fortsat aktive som live-orkester. På trommer og bas er nye folk kommet til, hhv. Karsten Mansa og Rune Holberg – resten af holdet er intakt.
Det går ikke stille af sig, når bandet spiller live og leverer deres hits på scenen, som alle aldre ihærdigt kan synge med på.
Lørdag den 11. maj kan Rocazino opleves på Bellahøj i Børnehjælpsdagens Kræmmermarked, hvor bandet går på scenen kl. 18 – 20.