Goddag og farvel til Pia Allerslev

Pia Allerslev reception5

Pia Allerslev ses her med sin efterfølger som kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen, DF.

– Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med alle i forvaltningen – og lige så vigtigt også med de enkelte medarbejdere, børn, unge, forældre, organisationer, frivillige, erhvervslivet, osv.”

Københavns nye børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev er med egne ord glad, taknemmelig og forventningsfuld, fordi hun nu får lov at prøve kræfter med et nyt, spændende politikområde. 

Det slog hun fast i sin tale, da hun mandag eftermiddag holdt kombineret tiltrædelses- og fratrædelsesreception på Københavns Rådhus. Farvel til posten som kultur- og fritidsborgmester og goddag til posten som børne- og ungdomsborgmester.

Børne- og ungdomsområdet er dog langt fra helt nyt territorium for Pia Allerslev. Hun har tidligere været medlem af børne- og ungeudvalgene i Københavns Borgerrepræsentation fra 2002-2007, indtil hun blev kultur- og fritidsborgmester i 2008. Desuden er hun læreruddannet og har arbejdet som folkeskolelærer i syv år, før hun blev politiker.

– Nu er jeg vendt hjem – og jeg har fået en masse nye og gamle legekammerater, som jeg ser frem til at lege videre med, skabe sammen med, og forhåbentlig kan vi gøre København til en endnu bedre by for alle. Derfor håber jeg, at I alle – gamle som nye venner – vil invitere mig ud på besøg og lade mig opleve virkeligheden uden for Rådhusets mure,  sagde Pia Allerslev, der allerede er ved at få fyldt sin kalender godt op med en lang række besøg på kommunens institutioner og skoler, – utvivlsomt også i Brønshøj.