Gratis jazz i Pilegårdens have i morgen tirsdag

I morgen tirsdag den 7. august kl. 19 dykker klarinettisten Jesper Capion og Brønshøjs egen trombonist, komponist og arrangør ”Fessor” ned i New Orleans’ smukke sangskat til en gratis jazzkoncert i det grønne.

Det musikalske niveau er højt og på scenen finder man både den traditionelle jazz’ ypperste og mest erfarne repræsentanter og morgendagens jazznavne, når der er sommerjazz i Pilegårdens grønne have.

Jesper Capion er egentlig uddannet som klassisk fløjtenist fra konservatoriet i Esbjerg, men det viste sig tidligt at han havde et særligt talent for at spille klarinet. I 1993 inviterede Bjarne Liller og Doc Houlind ham med i Houlind/Liller-bandet, hvor han praktisk taget fra starten spillede fantastiske fortolkninger af legendariske George Lewis. Det gør han stadig, på sin lyriske og musikalske måde.

Med sig på scenen har Fessor og Capion den råswingende Hans Knudsen, som supplerer med bluespræget piano og sang. De får også selskab af bassisten Jens Sølund, der spillede i “Papa Bue’s Viking Jazzband i mere end 20 år i bandets storhedstid.

Desværre tændes grillen ikke på grund af den lange tørke, men man er stadig velkommen til selv at medbringe mad, hvis man vil spise inden eller under koncerten. Drikkevarer købes på stedet.