Grundet hærværk overvåges Bellahøj Kirke nu døgnet rundt

Hvor ender vi henne ? Man hører snart ikke andet end om kriminalitet i vore bydele, hvor vi ellers kunne have det så godt

Nu har Bellahøj kirke igen været udsat for hærværk. Denne gang er det kirkens vejbom, der er blevet revet ned natten mellem tirsdag og onsdag. Vejbommen er sat op for at undgå generende biltrafik hen over kirkepladsen.

– Hærværket er blevet meldt til politiet, siger Lis Lynge, som er formand for menighedsrådet. – Vi er kede af ikke at kunne få lov til at have kirken i fred. Derfor har menighedsrådet besluttet at sætte overvågningskameraer op hele vejen rundt om kirken. Dermed er nattens vandaler blevet optaget på video, mens de har begået hærværk på kirkens ejendom. Politiet vil få videoen fra overvågningskameraerne at se, og har dermed gode muligheder for at finde frem til gerningsmændene. Årsagen til nattens hærværk er uvis.

Det er anden gang kirken er blevet udsat for hærværk siden den stod flot og ny renoveret i december 2016. I vinter blev kirkens gavl og den nærliggende Fakta sprayet til med graffiti.