Gys, gru og grin i Pilegården i efterårsferien

       

         Haunted House – gys, gru og grin!

haunted_house_COLOURBOX3434612

Engang gik efterårsferien også under navnet kartoffelferien, fordi ungerne skulle hjælpe til med kartoffelhøsten. Med hvad bruger de så deres efterårsferie til i dag? I kulturhuset Pilegården bliver de underholdt med gys, gru og grin i denne uge.

Fredag og lørdag den 16. og 17. oktober bliver hele kulturhuset Pilegårdens første sal forvandlet til et knirkende, raslende og underholdende spøgelseshus.  Bag forvandlingen af huset står de talentfulde rollespilsentusiaster fra Rollespilsakademiet, og der er udsigt til en interaktiv historiefortælling, der byder på masser af gode gys. Alle 7-99-årige er velkomne og hver dag byder på tre forestillinger, hvor der bliver skruet op for uhyggen ved hver forestilling.

I teaterverdenen har man længe eksperimenteret med at inddrage publikum aktivt i forestillinger. Det samme gør sig gældende, når Haunted House løber af stablen i Pilegården, hvor publikum selv er med til at spille rollerne i en god spøgelsesfortælling. Med andre ord: Der er udsigt til en gysende totaloplevelse, der nok skal få håret til at rejse sig!

 

Både fredag og lørdag byder på tre gratis omvisninger/forestillinger, som hver varer ca. 45 minutter. Forestillingen kl. 17.00 er for de 7-10-årige, kl. 18.00 er for de 11-15 årige og kl. 19.00 er for dem på 16 år og opefter. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig enten på e-mail: pilegaarden@kff.kk.dk eller på tlf. 27 15 68 63 (hverdage 9-15).