HB Køges vendepunkt kom mod Brønshøj onsdag aften

FODBOLD: Sådan er fodbold – uberegneligt, rædselsfuldt og vidunderligt. Før kampen i Herfølge onsdag aften havde sjællænderne fra HB Køge ikke vundet i seks kampe, og de havde netop haft fiasko med et nederlag til det ubestridte bundhold Marienlyst. Så kom Brønshøj på besøg, og så blev alle frustrationer blæst ud hos hjemmeholdet, som vandt 2-0 efter 1-0 ved pausen.

Og nej – det var ikke særligt overraskende. BB har det altid svært mod HB Køge, og at det så blev til det andet nederlag i hele foråret, må man bare konstatere, og så er den ikke længere. Selvom det naturligvis er ærgerligt, når man nu havde de små sjove drømme om en superligaplads. Så ned på jorden igen og lad os koncentrere os om den fjerdeplads, som trods alt giver en pæn skilling TV-penge.

“Dværgen” som han populært kaldes, pissede igen på Brønshøj. Han scorede sit første mål i et par måneder – og selvfølgelig mod BB, som må være hans yndlingsmodstander. Det gav pauseføringen på 1-0. Den holdt til ti minutter før tid, hvor Sylvester Hansen slog sejren fast. 2-0 til HB Køge. Lidt synd, for BB var langt bedre spillende i anden halvleg, men ved 2-0 slukkede lyset definitivt.

Og så igen stor ros til de trofaste supportere, som fyldte en hel bus til kampen.

 

7_kjaer

Jeppe Kjær – Brønshøjs evigt onde ånd …

Næste opgør er allerede på lørdag, hvor Brønshøj tager imod AB i “slaget om mosen” på Tingbjerg Ground. Her fløjtes op kl. 15.00. AB kommer med en sejr på 3-0 over Marienlyst, men indtager fortsat næstsidstepladsen i rækken