Helle er klar til sin 18. Krop & Sjæl Messe

Da Helle Spangerup for 18 år siden kastede sig ud i sin første Krop & Sjæl Messe, havde hun sikkert ikke forestillet sig, at den skulle udvikle sig til at blive en fast årlig tradition. Men det er faktisk tilfældet. I weekenden den 10. og 11. marts vil Pilegården blive fyldt op af en masse mennesker, som kommer for at besøge de mange interessante stande, som til den tid står klar.

Helle Spangerup står bag Krop & Sjæl Messen

– Behandlerne står nærmest i kø for at være med, fortæller Helle Spangerup til netavisen. – Jeg er så heldig, at jeg allerede i efteråret måtte melde udsolgt for stande. I år har jeg ni på venteliste – og det er jo helt vildt ! Krop & Sjæl Messens ry er, at den godt nok ikke er særlig stor – men til gengæld en af de hyggeligste messer, fordi stemningen er helt speciel og alle “tager sig” af vores gæster. Det er mig, der vælger, hvem der skal have stande – og alle ved, at jeg kun vil have nogen med, som vil hjælpe de andre – især nye – behandlere, og som ikke ser det her som en mulighed for at tjene kassen. Standene er billige og entreen (25 kr.) er lav for at alle skal have råd og mulighed for at være med.

Jeg har mange opringninger fra helt nye behandlere, som fortæller, at de er blevet anbefalet at kontakte mig, siger Helle Spangerup videre, – og det er netop fordi, vi tager hånd om dem, så de kan udvikle sig og blive dygtigere. I år er der 96, der “arbejder” på messen – her af er de 14 frivillige, som er mine hjælpere. Nogle er der få timer – andre hele weekenden, og deres løn er en stor buket blomster. Det er for mig en stor rigdom at kende sådanne mennesker, slutter Helle Spangerup, som for øvrigt også står bag den alternative forening Chearts.