Husk Kræftens Bekæmpelse på søndag - man kan stadig nå at melde sig som indsamler !

På søndag går 29.000 mennesker på gaden for at samle ind til Kræftens Bekæmpelse. Indsamlerne banker på hos stort set alle husstande i Danmark, men kun hos halvdelen er der nogle hjemme. Kræftens Bekæmpelse opfordrer alle til at huske landsindsamlingen på søndag.

Søndag holder Kræftens Bekæmpelse landsindsamling. Og ifølge de seneste meldinger vil 29.000 mennesker gå på gaden for at støtte kampen mod kræft.

– Det er fantastisk, at så mange frivillige endnu en gang står klar til at bakke op om landsindsamlingen. Det er en meget vigtig støtte til hele Danmarks kamp mod kræft. De mange frivillige gør en kæmpe forskel, og jeg er dem dybt taknemmelig, siger Helen Bernt Andersen.

Hun er formand i Kræftens Bekæmpelse og skal selv på gaden for at samle ind søndag.

– Jeg glæder mig. Det er en fin og rørende oplevelse at gå fra dør til dør. Mit indtryk er, at folk tager enormt godt imod os, siger hun.

I Brønshøj  vil omkring 70 frivillige banke på dørene i lokalområdet. Og hos Kræftens Bekæmpelse håber man at komme til at møde så mange som overhovedet muligt.

– Opbakningen i Brønshøj er altid overvældende. Vi kommer rundt til stort set alle husstande, og de steder, hvor der bliver lukket op, er støtten og bidragene fantastiske. Men ofte er det desværre sådan, at der kun er nogen hjemme, hos omkring halvdelen – men der er heldigvis god mulighed for at støtte, selvom man ikke er hjemme, siger Annette Rudolph der er projektleder af landsindsamlingen.

Mange støttemuligheder
Man kan støtte landsindsamlingen via sms, MobilePay og på indsamling.dk. Hvert indsamlingsområde har sit eget MobilePay-nummer, så man kan følge, hvor mange penge der kommer ind via den mobile betalingsløsning til den enkelte lokale indsamling.

Landsindsamlingen gav sidste år 33,5 millioner kr. til kampen mod kræft. I Brønshøj samlede 60 frivillige indsamlere 74.955 kr.

For hver 100 kr., der samles ind til landsindsamlingen, går de 62 kr. til forskning, 19 kr. til patientstøttearbejde og 16 kr. til oplysning og forebyggelse. De sidste 3 kr. går til administration.

Man kan stadig nå at melde sig som indsamler på telefon 7022 2019 eller ved at klikke her http://www.indsamling.dk/bliv-indsamler/

Der er udlevering søndag den 7 april 09:30 til 11:00 i Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17 ..