Husum bankede Snekkersten fra Sjællandsserien

Selvom Husum mødte op med et afbudsramt hold blev det til en sejr i weekendens træningskamp
Husum havde fem normale førsteholdsspillere udenfor og to spillere der kun spillede på 60 pct. styrke.
I kampens start lagde Snekkersten et pænt pres, men efter tre minutter opfangede Mustafa Makki en dårlig tilbagelægning og gjorde det til 0-1. Efter seks min ville Snekkerstens keeper lege markspiller, men blev fanget helt oppe i midtercirklen, og da hans medspillere troede, keeperen var i målet, lagde de bolden tilbage, og den opfangede Shawn Højgaard og gjorde det sikkert til 0-2. Efter fjorten minutter blev det 0-3 på et flot gennemspillet angreb, hvor bolden startede ude i venstre side og blev lagt ind over, hvor den endte hos Alex Kirkegaard, der sikkert scorede fra kanten af feltet. Et minut før pausen gjorde Snekkersten det 1-3 på en forsvarsfejl. Men Husum havde fuld kontrol over første halvleg og var klart bedst.
Efter pausen driblede Mustafa Makki flot igennem forsvaret og scorede til 1-4. Det skete efter 63 minutter, men indenfor de næste par minutter fik Snekkersten reduceret to gange til 3-4. Kampens næst sidste mål til 3-5 blev sat ind af David Skotte direkte på frispark i det 85 minut. I overtiden reducerede hjemmeholdet til slutresultatet 4-5.
En kamp mod et godt Snekkersten hold hvor Husum var bedst, men lod Snekkersten komme ind i kampen, som derved blev unødig spændende.