Husum bombede igen - 4-0 ude over BK Hekla tirsdag aften

FODBOLD: Efter trange tider er der pludselig kommet gang i Husum Boldklub. I lørdags kom de blå/hvide omsider på sejrskurs igen, da man vandt 3-0 over Nørrebro United, og tirsdag aften vandt Husum så sikkert som 4-0 ude over BK Hekla.

Dermed er der kun et enkelt point, der skiller holdet fra førstepladsen i Serie 1. Og så er der lagt op til braget over alle brag i rækken på lørdag i Gadelandet, når Husum tager imod rivalerne fra Sundby. Det er simpelthen en kamp mellem nr. 1 og 2 – og vinder Husum den, har mandskabet genvundet den førsteplads, som ellers smuldrede væk i foråret. Kampen spilles kl. 13.00 og bør kunne trække mange tilskuere til.

IMG_1772

Nu synger drengene igen i Husum – lad os håbe rædselstiderne er forbi nu ..

Mathias Frydensberg Petersen bragte Husum foran efter 11 minutter på Hekla Park på en aflevering fra Paulo Hansen. Efter 34 minutter var det omvendt – Paulo øgede til 2-0 på en assist fra Frydensberg, og den føring holdt til pausen.

I anden halvleg knaldede Daniel Hollander bolden i kassen på straffe til 3-0, og i overtiden øgede Mikkel Holtsø til slutresultatet 4-0 på en aflevering fra Christian Cordius.

Det er et super godt tidspunkt, Husum er vågnet op til dåd. Holdet kan faktisk selv afgøre resten nu – og næste skridt på vejen tages lørdag ..