Husum tilfreds med det ene point på Bornholm

Husum havde lørdag forårspremiere mod Nexø på solskinsøen, og turen derover, bød på høj bølgegang. Men man kom dog frem i god forfatning og var klar til kamp.
Kampens dommertrio startede amatøragtigt og dårligt ved først at komme ud på banen 13 minutter før kampstart, og gennem hele opgøret var dommerne langt fra niveauet i rækken. De havde meget svært ved at følge med i kampen, hvilket desværre skabte en ond stemning i store dele af de 90 minutter..
Kampen var desuden stærkt præget af, at vinden stod på langs af banen.
Husum startede med vinden i ryggen, og efter 5 minutter spillede Rasmus Ohmann en lang bold frem til Marius Persson, der løb fra Nexø forsvaret og rundede keeperen og sparkede den ind til 0-1.
Glæden varede kun til det 7. minut hvor Nexø udnyttede en dårlig clearing og udlignede til 1-1.
Efter 17. minutter fik Husum igen ikke clearet bolden ordenligt, og det udnyttede Nexø til at bringe sig foran  2-1.
Efter 32 minutter sparkede Victor Rytter hjørne, som ramte Alex Kirkeberg i hovedet, og så stod den 2-2, som også var pauseresultatet.
I det 65. minut var der en Nexø spiller, som slog en Husum spiller, hvilket dommeren ikke dømte. Det får samme spiller til at lave et hævnfrispark, der kostede et gult kort, men i tumulten var der en anden Nexø spiller der slog igen. Det så dommeren heldigvis og denne spiller fik rødt.
Husum brændte  desværre en friløber, og så sluttede kampen 2-2.
– Vi skal være lidt glade for 1 point efter at have haft hård modvind i anden halvleg imod et godt spillende Nexø hold, så uafgjort var ikke helt uretfærdigt, sagde holdleder Peter Thyrre Jensen efter kampen.
Husum spillerne retter en stor tak til de 30+ supportere, der tog turen med til Bornholm og skabte en fed stemning
Næste kamp spilles Skærtorsdag den 6. april kl. 14 i Husumparken imod FB.
Husum opfordrer alle til at kigge ned og støtte drengene, og Bells har god mad klar til alle.