Husum fik en ordentlig snitte på 2-7 mod topholdet Sundby

Det er ikke hverdagsmad, at Husum bliver fejet ud af hjemmebanen i Husumparken med hele 2-7. Men det skete faktisk fredag aften, hvor topholdet i Københavnsserien Sundby var på besøg. Det var første nederlag i foråret..

Kampen startede ellers meget lige og begge hold lukkede mål ind. Efter 10 minutter bragte Sundby sig foran på et flot landskudsmål, men der gik ikke lang tid før Viktor Rytter udlignede på et glimrende hovedstød efter hjørne.
I det 17. minut lavede Husum et klodset straffe, og det blev omsat til stillingen 1-2. De blåhvide svarede dog hurtigt tilbage, og i det 20. minut sparkede Rasmus Rosenberg bolden ind i hjørnet fra 35 meter. Så stod det 2-2, og der var kun spillet 20 minutter af første halvleg.
Men efter en god halv time scorede Sundby endnu engang, så 2-3 som blev pauseresultatet.
Efter 60 minutter i anden halvleg øgede Sundby til 2-4, og så faldt hjemmeholdets korthus fuldstændig sammen i takt med, at kræfterne slap op.
Sundby fik sparket yderligere tre mål i kassen til slutresultatet 2-7.
Ingen tvivl om, at Husum  tabte til et bedre hold i fredagens kamp, men allerede på lørdag den 6. maj kan man revanchere det store nederlag, når Hasle kommer på besøg i Husumparken. Kampen fløjtes op kl. 15:30.