Husum fik med møje og besvær reddet det ene point i sæsonpremieren

Endelig kom også Husum i gang med den nye sæson. I Husumparken havde de blåhvide besøg fra Bornholm i en kamp, som sluttede uafgjort 2-2 efter 1-2 ved pausen.

Husums trup før lørdagens kamp mod NB Bornholm i Københavnsseriens sæsonpremiere
Lørdagens kamp startede meget lige med lidt chancer i begge ender. Efter 17 minutter havde Nexø en gigant chance fra bare to meters afstand, men Rasmus Ohmann hev en klasse redning frem og afværgede.. Men allerede minuttet efter overså dommeren, at Nexø spilleren rullede rundt, mens han bolden i armene og lagde den ind over, så gæsterne fik scoret til 0-1. Og bare godt fem minutter senere opstod der en forsvarsfejl, som Nexø udnyttede til 0-2.
Heldigvis fik Husum reduceret efter 39 minutter, da der blev sparket hjørne, som Emil Ohmann ramte, så  bolden hoppede hen til Sebastian Stage, der scorede til 1-2. Lige inden pausen fik Husum et gult kort, man måtte starte 2. halvleg i undertal.
Efter pausen var der masser af chancer til begge sider, og spillet bølgede frem og tilbage. Bornholmerne havde et par store chancer, men det samme havde Husum. Man skulle helt hen til kampens sidste minut, hvor Sebastian Stage kastede et langt indkast til Emil Ohmann, som headede bolden i nettet til slutresultatet 2-2.
Ikke verdens bedste start på turneringen, men alligevel et resultat, begge hold kunne være tilfredse med.
Allerede på onsdag venter næste kamp, hvor Husum skal spille ude mod FB på Frederiksberg stadion. Kampen spilles kl. 19:30.