Husum har fået en forrygende start på Københavnsserien

Jamen det er jo ganske enkelt helt forrygende. Husum har gjort come back i Københavnsserien i denne sæson, og allerede nu har de blåhvide markeret sig på en helt fantastisk måde. To kampe – to sejre og en score på 4-0 – hvilket har placeret Husum på førstepladsen. Flot og imponerende – kort og godt !

Kampen tirsdag aften i Ryparken mod Prespa blev vundet med 1-0 efter en god og stabil indsats. Et af de nye navne – Mikkel Bo Eriksen bragte Husum foran efter bare 8 minutter, og den føring formåede holdet at holde kampen ud. Og det gode ved det hele er, at holdet virker stabilt og homogent. Der er ingen tvivl om, at det korte ophold i rækken sidst har modnet spillerne og har lært dem, at der skal fightes koncentreret i alle kampenes 90 minutter. Det her ser virkelig lovende ud. Og allerede på fredag aften er Martin Krøgers tropper på banen i gen, når hans mandskab i Husumparken møder Tårnby FF kl. 18.30.

Og så skal det lige med, at Husum havde godt 70 supportere med i Ryparken ! Der er ikke noget at sige til, at modstanderne frygter de blåhvide – selv på hjemmebane ..

Næste opgave: