Husum har fået sin "bomber" tilbage !

Fredag aften spillede Husum træningskamp på udebane mod Tuse IF fra Sjællandsserien. Det blev en ganske glimrende test, som sluttede uafgjort 1-1. Vel nok et resultat hjemmeholdet kunne være mest tilfreds med, eftersom Husum styrede begivenhederne i flere dele af kampen.
Tuse kom foran 1-0, da der var spillet en god halv time. Indtil da havde det været en ganske jævnbyrdig forestilling. Målet fik dog Husum til at stramme yderligere op, og få minutter før pausen lykkedes det at udligne til 1-1. Målscorer var den tilbagevendte bomber Mikkel Bo Eriksen, som til klubbens store glæde atter har trukket den blåhvide trøje over hovedet og er klar til en ny tørn for Husum.
Efter pausen dominerede Husum, men trods overvægt i spillet blev det ikke scoret yderligere, selvom dommeren overså et oplagt straffespark et kvarter før tid, da Tuses keeper slagtede Jonas Thomsen.