Husum - Husumvold Kirker den 2. - 10. juni

Husum Kirke meddeler:

FOR NYT – OG FOR ÆNDRINGER, HOLD ØJE MED WWW.HUSUMKIRKE.DK, INSTAGRAM, FACEBOOK, OPSLAG VED KIRKEN OG KIRKENS NYHEDSBREVE.

 Onsdag d. 2/6 kl. 13.30-16.30: Husum Kirkes Genbrugsbiks er åben. Book en tid til at besøge genbrugsbiksen, som er åben hver onsdag fra 13:30-16:30. Det er særligt for dig, der er er presset på økonomien. Tid bookes ved at sende en sms til 2118 1304.

I genbrugsbiksen tager de nu igen også imod vasket tøj og legetøj i god stand. De mangler særligt herretøj og tøj til større børn. For aftale kontakt Maria på 2118 1304 /maria.husumkirke@gmail.com

Torsdag d. 3/6 kl. 9: Begynd din torsdag med morgenandagt og fælles sang i Husum Kirke. Andagten er ved sognepræst Bettina Birk Jensen, og bagefter er der kirkekaffe og tid til en snak.

Fredag d. 4/6 kl. 15-18: Drop-Ind Dåb. Overvejer du at blive døbt? Så kan du til fredagens drop-ind dåb i Husum Kirke træde ind direkte fra gaden og blive døbt – uden tilmelding eller forudgående planlægning, når de slår kirkedøren op for en fin, smuk og stemningsfuld fredag eftermiddag. Her kan I, der gerne vil døbes, eller gerne vil have jeres børn døbt, droppe ind direkte fra gaden.

                                                 

Det eneste, I skal huske, er at medbringe gyldig legitimation med foto – for eksempel kørekort eller pas – og CPR nr. Hvis du er under 18 år, skal du også have din mor eller far med. Dørene står åbne, og i kirkerummet vil musikken lyde, og præster, personale og frivillige står klar til at tage imod dig og jer. Læs mere på www.husumkirke.dk

Søndag d. 6/6 kl. 10.30: Højmessen 1. søndag efter trinitatis i Husum Kirke er ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Bagefter er der kirkekaffe.

Tirsdag d. 8/6 kl. 10: Fællessang i Husum Kirke. Det er hygge, sjov og selvfølgelig en hel masse sang. Ved roret står Kirsten Thorup. Det koster ikke noget at droppe ind og synge med.

Onsdag d. 9/6 kl. 13.30-16.30: Husum Kirkes Genbrugsbiks er åben. Book en tid til at besøge genbrugsbiksen, som er åben hver onsdag fra 13:30-16:30. Det er særligt for dig, der er er presset på økonomien. Tid bookes ved at sende en sms til 2118 1304.

I genbrugsbiksen tager de nu igen også imod vasket tøj og legetøj i god stand. De mangler særligt herretøj og tøj til større børn. For aftale kontakt Maria på 2118 1304 /maria.husumkirke@gmail.com

Torsdag d. 10/6 kl. 9: Morgenandagt med fælles sang. Morgenandagten i Husum Kirke er denne torsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Bagefter er der kirkekaffe og tid til en snak.

Børnekordag i Husum Kirke – en musikalsk sørøverrejse på de syv verdenshave. Sangglade børn fra 0.-5. klasse kan mandag den 28. juni komme med på en musikalsk sørøverrejse, når Husum Kirke igen inviterer til børnekordag. Børnekordagen er for kommende 0.-5. klassesbørn, der kan lide sang og sørøvereventyr.

                                                   

Børnekordagen er mandag den 28. juni fra kl. 9-15.30, og den rundes af med en skøn koncert kl. 15, hvor familien kan komme og se, hvad børnene har arbejdet med.

Tilmelding åbner den 1. juni på www.husumkirke.dk og lukker igen den 24. juni. Der er begrænset antal pladser.

Dagen er gratis, og inkluderer en lækker frokost. Børnene må meget gerne tage deres allerbedste sørøvertøj på!

 

Husumvold Kirke meddeler:

FOR NYT – OG FOR ÆNDRINGER, HOLD ØJE MED WWW.HUSUMVOLDKIRKE.DK, FACEBOOK, INSTAGRAM, NYHEDSBREVE, 2700-netavisen.dk OG OPSLAG VED KIRKEN.

Fredag d. 4/6 kl. 14: Fredagsandagt i Husumvold Kirke ved sognepræst Lise Mortensen – med skøn musik og fælles sang i kirkerummet. Her er fællesskab og rum til en god snak. Over kaffen vil sognepræst Lise Mortensen læse en kort novelle. Der er stadig tilmelding til gudstjenester og andagter på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Søndag d. 6/6 kl. 10: Højmessen i Husumvold Kirke 1. søndag efter trinitatis er ved sognepræst Stig Boel. Her er tid til ro, og ord til eftertanke, opløftende toner og fælles sang. Der er stadig tilmelding til gudstjenester og andagter på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Tirsdag d. 8/6 kl. 17: Børnegudstjeneste og pølsehorn ”to-go” i Husumvold Kirke. Tirsdagens [spaghetti]gudstjeneste i Husumvold Kirke handler om pinsen. Sammen udfolder sognepræst Frederik Teglberg Damm og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf pinsen med fælles sang, fagter og bibelfortælling, så børnene kan være med.

                                                   

Bagefter er der økologiske kyllingepølsehorn ”to-go” til alle deltagende. Det er gratis, men husk at tilmelde på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.