Husum indvier nye multibaner

Husum indvier nye multibaner

 

Husums nye multibaneområde er klar til at blive indviet fredag den 10. oktober kl. 12.00

 

Sidste år tog Husum Boldklub initiativ til et samarbejde mellem Husum Boldklub, Husum Skole og de 3 institutioner ved Husumparken (Trommen, Smørhullet og Stafetten) om realiseringen af et projekt, som består af en multibane, en kunstgræsbane og en interaktiv boldmur. Multibanearealet er placeret på Husum Skole, direkte ud til Husumparken.

 

Med støttekroner fra Nordea-fonden og DBU’s multibanepulje, Lokale & Anlægsfonden (LOA), Brønshøj-Husum lokaludvalg og Områdefornyelse Husum, er multibanerne ved Husumparken nu en realitet og et åbningsarrangement vil markere banernes officielle indvielse.

 

Alle byens borgere er velkomne til en festlig dag fredag den 10. oktober kl. 12.00, og ungdomsformand for Husum Boldklub Tony Christensen håber, at mange vil møde op til indvielsen:

 

”Multibanerne er ikke kun skolens eller fodboldklubbens, men hele lokalområdets baner. De er et fantastisk samlingssted og et tiltrængt løft for lokalområdet. Nu kan vi spille fodbold, håndbold, basket, volleyball, tennis, badminton, hockey og en masse andre spil hele året – og endda om aftenen, da banerne er belyst. Boldspillere i alle aldre, fra boldklub, skole og institutioner har allerede taget godt imod banerne. Derfor håber jeg, at mange vil komme og fejre indvielsen med os.”

 

Multibanepulje baner vejen

 

”Vi er glade for, at Husum Boldklub og de øvrige interessenter har banet vejen for, at endnu flere får mulighed for at dyrke boldspil og være fysisk aktive året rundt,” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som med sin multibanepulje på 10 millioner kroner støtter aktiviteter, der fremmer gode liv.

 

Også Dansk Boldspil-Union glæder sig over det nye multibaneareal i Husum:

 

”Med multibanerne ved Husumparken vil børn, unge og voksne få fantastiske muligheder for at styrke spillet og det sociale liv i og omkring Husumparken. Multibaner motiverer til nytænkning og anderledes boldspil, hvilket både kan medvirke til at fastholde og tiltrække fodboldspillere, ligesom det helt naturligt vil udvikle dansk fodbold,” siger Jesper Møller, formand i DBU.

 

 

 

       
 

Program for indvielsen fredag 10. oktober

 

12.00             Officiel åbning af multibanerne med flere talere, krydret med underholdning af Husum Skoles elever og konkurrencer

12.30             Mini turneringer på banerne

 

                     

 

 

 

Kontakt       

Husum Boldklub:
Ungdomsformand Tony Christensen
thechristensennetwork@gmail.com / 8161 1129

 

Nordea-fonden:
Kommunikationschef Tine Wickers
tw@nordeafonden.dk / 2840 8480

 

Dansk Boldspil-Union:
Fundraiser Christian Bordinggaard
cbor@dbu.dk / 4326 5432