Husum sled og slæbte, men tabte bare få minutter før tid

Lad os indlede med at fastslå, at Husum ydede en mandfolkeindsats mod favoritterne fra Union i torsdagens kamp på Genforeningspladsen. De blåhvide har i vinterpausen mistet flere stamspillere, så det var en forårspremiere med en del nye unge spillere på holdet. Men de vidste alle, hvad det drejede sig om, og fra første fløjt blev det kæmpet over hele linjen.

Det gav pote efter 23 minutter, hvor Jeppe Orbe bragte Husum foran 1-0. Men kort før pausen blev de blåhvide ramt af en udvisning, da Mikkel Isgaard Frederiksen var så uheldig at få hånden på bolden i feltet. Og på det efterfølgende straffespark udlignede hjemmeholdet til halvlegsresultatet 1-1.

De sidste 45 minutter blev lidt af en prøvelse for Husum spillerne. Union pressede hårdt på, men alle sloges for at bare holde det ene point. Men bare tre minutter før den ordinære spilletid udløb, fik Union scoret til 2-1 og i overtiden til 3-1, hvilket blev det endelige resultat. Synd for Husum som fightede for livet, men måtte give efter til sidst.

På mandag spiller Husum for første gang i år på hjemmebanen i Husumparken, hvor KFUM kommer på besøg. I efteråret blev det 2-2 i Emdrupparken, så mon ikke der skulle være mulighed for en god og spændende dyst. Der fløjtes op kl.14.00, og tilskuere er ikke tilladt. Dog er parken så stor, at man tilfældigvis godt kan luften hunden omkring kamptidspunktet.