Husum slutter suverænt på 1. pladsen i efterårssæsonen

Husum spillede fredag aften årets sidste kamp i Københavnsserien, og hvilken flot afslutning på en super sæson. Gæsterne fra Fremad Amager blev slået med hele 5-1, og dermed cementerede de blåhvide deres suveræne 1. plads, som de nu har, når foråret starter i marts måned næste år. Med det udgangspunkt ser mulighederne for en oprykning til Danmarksserien meget lovende ud.

Kampen i Husumparken blev underholdende, og det var helt tydeligt, at hjemmeholdet gik benhårdt efter at slutte godt af. Og endnu engang var det bomberen Mikkel Bo Eriksen, der førte an. Han bragte Husum foran 1-0 og scorede senere til 3-0, men de blåhvide havde også en anden farlig herre nemlig Jeppe Skov Orbe, som gjorde Mikkel Bo kunsten efter og scorede to gange. Det sidste mål blev sat ind af Asmat El El Ouargui.

Kigger man på stillingen før rækkens andre kampe lørdag, ligger Husum sten sikkert i spidsen med 31 point og bedste målscore 38-15. Der er et spring på 7 point ned til andenpladsen som besættes af Skjold. Men de er på en svær opgave mod FC Udfordringen. Vindes den, så er Husums forspring skrumpet til 4 point. Tabes den derimod – og taber Rønne mod HB i Fælledparken, så ser det ualmindelig godt ud.

Stort tillykke til Husum med det fantastiske efterår !