Husum snuppede 2700-Sportsprisen for tredje gang

Onsdag aften blev det så afsløret, hvem der i 2018 stod for den største sportspræstation i 2700 området. En lille hyggelig kreds af folk fra de tre nominerede klubber Brønshøj, Husum og IF Stadion var mødt op i Pejsegaarden for at hylde den endelige vinder.

Foto: Jacob Toftager

Det er fjerde gang netavisen uddeler denne pris, og hver gang er den blevet overrakt af Københavns Kultur- og Fritidsborgmester. Dette kunne imidlertid ikke lade sig gøre denne gang, hvorfor vi havde fået en super ambassadør for lokalområdet, James Rasmussen til at klare den side af sagen. James er en ægte lokalpatriot og har boet det meste af sit liv i bydelen. Gennem de seneste ti år har han haft et forrygende comeback i den danske show verden og har noteret sig adskillige førstepladser på Dansktoppen. For ham er netop Pejsegaarden ret så speciel, eftersom det bl.a. var her, han øvede med de gamle Four Jacks, da kvartetten var på toppen.

Salgsdirektør for Select Søren Busk sponsorerede boldene

 

Uddelingen foregik efter 3-2-1 princippet, og det blev således IF Stadion, som var de første til at modtage en præmie. Det var en super håndbold fra Select Sport, som bl.a. bruges i landets bedste håndboldrække.

IF Stadions formand Allan Juhl Jensen modtog en lækker håndbold fra Select for 3. pladsen.

Og selvfølgelig faldt der nogle pæne ord til bydelens håndboldherrer, der endnu engang spillede sig frem til playoff kampe om oprykning til 1. division. For tredje gang mislykkedes det, men det er stadig den gamle hæderkronede klubs helt store mål. For øjeblikket ligger Stadion i toppen af 2. division, men der er hård konkurrence.

Og så kom turen til andenpladsen, som gik til Brønshøj. Næstflest stemmer fik de sortgule for den store præstation det var i en ret håbløs situation at redde livet i 2. division efter et forrygende forår. Den gode stime er fortsat i efteråret, hvor BB ligger placeret på andenpladsen efter Middelfart.

Ret usædvanligt var det formanden for Hvepsene Support, Steen Jørgensen, som på BB’s vegne måtte tage imod præmien for 2. pladsen, da klubben glimrede ved sit fravær.

Og det var så en lækker Fifa fodbold fra Select Sport. Heldigvis var Hvepse supporternes formand Steen Jørgensen til stede – ellers havde det da været endnu mere pinligt.

Efter uddelingen af de to første præmier kunne man jo så hurtigt regne ud, at netavisens flotte pokal for tredje gang skulle ende på Nordrupvej, og sikkert vil pynte i det nye flotte klubhus, som skulle stå klar senere på året.

James Rasmussen overrakte den flotte pokal til Husums formand Johnny Nielsen

Husum rykkede ud af Københavnsserien efter et kort ophold, men allerede sæsonen efter var returbilletterne indløst, og de blåhvides comeback i rækken har ganske enkelt været imponerende. Lige nu ligger Husum placeret i toppen, hvor de næsten har ligget konstant i efteråret.

Og naturligvis skulle pokalen studeres nærmere af Husum folkene.

De to første år løb Husum af med sejren, så blev det pigerne fra Boldklubben Fix, hvorefter der ikke blev uddelt nogen pris året efter, da der simpelthen ikke var nogen seriøse emner. Det kan man så sige, der var i 2018, og det var altså det, vi rundede af onsdag aften.

Glade Husumfolk med beviset 2700-Sportsprisen 2018

Uddelingen varede en times tid, og endnu engang havde Pejsegaarden sørget for et fortræffeligt og meget hyggeligt arrangement.