Husum spiller sig til et utroligt jubilæum - 10 sejre i 10 kampe !

10645103_859930404031050_2031881616783671827_n

FODBOLD: Det kniber efterhånden med at finde superlativer til superdrengene fra Husum Boldklub. Ikke nok med at de hver weekend slår klubrekorden i længste sejrsstime, men de er nu også begyndt at gå efter de runde jubilæer. Således i dag – hvor de blå/hvide på udebane i Kløvermarken vandt 2-1 over KFB og dermed rundede den 10. sejr i ligeså mange kampe. Det er ganske enkelt enestående.

Men for en klub som Husum i Serie 1 det vigtigt med en solid opbakning, og den må man bare konstatere, at man har til fulde. Se blot ovenstående illustration, som supporterklubben har lavet. Den fortæller alt. Og når Husum spiller på udebane, er det lige før hjemmeholdene frygter kampenes udfald, for de blå/hvide sender rask væk mindst én busfuld glade heppere til de forskellige opgør. Det støtter Martin Krøgers tropper helt fantastisk. For ikke at glemme Husumparken, hvor hjemmeholdet rask væk disker op med 2-300 tilskuere pr. kamp, og som foregår i en total vild atmosfære med krudtrøg og diskomusik. Ingen tvivl om, at man har fat i noget af det helt rigtige.

Kampen på Kløvermarken blev naturligvis domineret af Husum, som havde det hele under kontrol. Paulo Hansen bragte de blå/hvide foran i første halvleg med 1-0, og efter pausen øgede Mads Degel til 2-0, hvilket holdt til ind i overtiden, hvor KFB fik trøstmålet til 2-1.

Så der var stor glæde og højt humør i supporterbussen hjem. Den kørte for øvrigt direkte til Tingbjerg Ground, hvor man også lige skulle se Brønshøj vinde 1-0. Her kunne stadionspeakeren for øvrigt gratulere Husum med den unikke præstation. Og nu ligger holdet nummer 1 i Serie 1. Det hold der med en kamp mere lå og spærrede, Dragør, tabte overraskende hjemme 2-3 til Østerbro.

Storkamp på lørdag i Husumparken

Et godt råd til de fodboldinteresserede i 2700 Brønshøj vil være at gå i Husumparken på lørdag kl. 13.00. Her er det vaskeægte topbrag mellem nr. 1 Husum og nr. 2 Dragør. Det bliver en herrefight krydret med dramatik og spænding. Oplev atmosfæren med røg og musik – det bliver garanteret en oplevelse.