Husum starter i Husumparken i aften

2014-03-29 17.25.132700-netavisen mødte en optimistisk Martin Krøger i lørdags, da BB spillede mod Hvidovre på Tingbjerg Ground.

Så er tiden igen inde til Serie 1 fodbold i København, og i aften går det løs. Husum Boldklub møder Vigerslev BK i forårets første kamp – og overraskende nok ikke som oprindeligt programsat på kunstgræsbanen i Tingbjerg – men derimod på den rigtige hjemmebane i Husumparken.

Husum Boldklub har en flot andenplads at forsvare fra det fantastiske efterår, og der er ingen tvivl om, at ambitionerne går i retning af Københavnsserien efter sommerferien.

– Jeg føler, vi går velforberedte ind til et spændende forår, fortæller træner Martin Kröger til Brønshøj netavis – 2700-netavisen. –  Vi har fået tilgang af nogle utrolig spændende spillere, der uden tvivl vi skærpe konkurrencen i en forvejen yderst kompetent trup.

Jeg håber, at den store støtte vil fortsætte, da det uden tvivl kan give os de sidste procenter, der måske kan blive nødvendige. Vi er i hvert fald klar til at betale tilbage.

Så jeg er rolig og tryg ved situationen omkring, at det er første kamp, og glæder mig enormt meget til at sende mine drenge i krig, slutter Husums dygtige træner.

Kampen i Husumparken fløjtes i gang kl. 18.15.

4. april 2014