Husum Torv har fået en hyggelig ny café ..

Tirsdag slog en ny café dørene op på Husum Torv – og den opfylder faktisk et ønske fra mange om, at der meget gerne må ligge en café lige ud for busstoppestedet. Så står man og venter på bussen, kan man lige kigge indenfor og snuppe en kop kaffe og en croissant. Man er velkommen til at nyde den inde i caféen eller til at tage den med. Der er også mulighed for at købe sandwich, hvis man ikke lige har husket madpakken. Det nye sted hedder Ben’s Café og historien bag er egentlig ganske romantisk.

                  – Vi holder priserne på et fornuftigt niveau, så alle kan deltage, siger Muhamed

Det er nemlig en tidligere farmaceut, som med caféen får sin helt store drøm opfyldt. Han hedder Mohamed Benfahar og har altid ønsket sig af få sin egen café. Det har han nu, og sammen med sin bedre halvdel Samira byder de alle velkommen til det meget hyggelige sted.

– Udvalget af kager er stort og lækkert, og der kommer mere hen ad vejen      

Selve lokalet er fuldstændig renoveret og viger helt fra den isbar, der tidligere lå på stedet. Mohamed er fra Marokko, men har boet i Danmark i så mange år, at han taler godt dansk. – Vi vil meget gerne introducere nogle lækre marokkanske specialiteter, fortæller han – og udover dem som allerede er i caféen, vil der komme flere spændende ting hen ad vejen. – Vi har arbejdet på det her gennem det sidste halve år, så vi er meget glade for endelig at kunne åbne.

      

Familien Benfahar bor selv i bydelen ikke langt fra Husum Torv, og naturligvis har man markeret det i udsmykningen på bagvæggen i caféen ..

Man kan få flere slags kaffe, et stort udvalg af lækre kager, og så har vi også en salatbar med lutter friske ting, fortsætter Mohamed. Vi tilbyder også marokkanske pandekager, marokkansk suppe med grøntsager og marokkansk te med specielle kager.

       

    – Vi har virkelig bestræbt os på at gøre caféen så hyggelig som overhovedet mulig, siger Mohamed.

Åbningstiderne i Ben’s Café er hverdage 7.30-18.00 samt 9.30-20.00 i weekenden.