Husum tromler videre med sjette sejr i træk

Husums 1. hold

FODBOLD: De lokale blå/hvide fra Husum har fået, hvad man kan betegne som en sand kanon start på den nye sæson. I weekenden vandt holdet sin sjette sejr ud af seks mulige ved på udebane at besejre Sundby BK med 2-1. Det var i forvejen en svær kamp, da også amagerkanerne har lagt godt fra land. Sejren har dog ikke i stillingen bragt Husum på førstepladsen, eftersom Dragør har den på en bedre målscore og en kamp mere.

Som sædvanlig havde Husum Support en hel hær med til kampen på Kløvermarken, og man havde arrangeret det således, at der om aftenen var mulighed for at feste sammen med 1. og 2. holdet efter kl. 23 hos hovedsponsoren Café Bergs. Her var de to Husum-mandskaber inviteret til spisning.  Så der blev festet og fejret til langt hen på de sene timer.

På torsdag kl. 17.15 spiller superdrengene hjemme i Husumparken mod Hekla, og vindes den kamp, så er de blå/hvide på førstepladsen i Serie 1. Har nogen for øvrigt tænkt den tanke, at Husum til næste år kan risikere at spille i samme række som Vanløse ?? Det er faktisk en mulighed i Københavnsserien.