Husum vandt femte sejr i træk og er i toppen af Serie 1

FODBOLD: Før turneringsstarten var det en meget forsigtig træner Martin Krøger, der opfordrede os til besindighed med hensyn til en topplacering. – Vent til vi er kommet i gang og har spillet nogle kampe, så kan vi tales ved. Serie 1 er en stærk række, hvor flere hold har mulighed for at blande sig i toppen.

IMG_1135

Martin Krøger og hans tropper har fået en flyvende start på sæsonen i Serie 1 ..

Nu har Husum spillet fem kampe, og status efter dem er, at alle er vundet. De blå/hvide er efter weekendens kampe det eneste mandskab, som endnu ikke har tabt point, og som kan kalde sig for ubesejret. Godt nok er Krøgers tropper kun på 3. pladsen, men det er for en kamp mindre, end de foranliggende.

Søndagens kamp ude mod stærke Nørrebro United blev den ventede svære opgave for Husum, men alene de første 20 minutter viste gæsterne så gode takter, at man fik en anelse om, hvor det bar hen. – Men så taber vi momentum og mister mere eller mindre overtaget, måske fordi spillerne bliver tilfredse eller ikke tør give, sagde træner Martin Krøger efter kampen. – Den slags sker tit i seriekampe. 

De blå/hvide kom foran 1-0 ved Daniel Bardrum, og 2-0 ved Paulo Hansen. Så reducerede hjemmeholdet til 2-1, før debutanten Mathias Frydesberg øgede til 3-1, og dermed var kampen lukket. Et par minutter før tid fik Nørrebro reduceret efter klumpspil, men resultatet var en kendsgerning – 3-2 til Husum og dermed femte sejr i træk !!

På lørdag venter endnu en udekamp. Det er på Kløvermarken, hvor Husum møder Sundby BK kl. 15.00. Også amagerkanerne har fået en god starten på turneringen, så det bliver atter en vanskelig opgave.

Man skal vente helt til torsdag den 25. september, før der atter kan spilles i Husumparken. Det er mod Hekla, men mere om det senere.