Husumekspressen kørte Østerbro fuldstændig ud af banen

De blåhvide har igen sat sig godt til rette i Husumekspressen. Et dumt pokalnederlag til Østerbro for et par uger siden blev totalt vasket af, da Husum fredag aften kørte Østerbro fuldstændig ud af banen med en knusende sejr på 5-0 ! De mange fremmødte i Husumparken fik en opvisning af togfører Martin Krøgers mandskab, som ikke på noget tidspunkt veg en tomme mod gæsterne. Det var et ægte tophold som udstillede niveauforskellen tydeligt og klart.

Morten Levinsen gjorde det til 1-0, Mikkel Holm Jensen til 2-0, Josef Moussa til 3-0 og Morten Levinsen til 4-0 og 5-0, og så var det bal forbi. Vigtigt – for PI Fodbold vandt samtidigt hjemme med 5-0 over Rødovre, mens Dragør mere eller mindre blev sat lidt af med nederlaget til FC Udfordringen, som nu også bejler til tredjepladsen. De to øverste pladser besættes urokkeligt og stabilt af Husum og PI Fodbold.

Næste opgave er fredag den 18. maj kl. 18.30 også i Husumparken, hvor CBS kommer på besøg. Det er en opgave, som på papiret ser overkommelig ud. PI Fodbold kan straks få det værre mod Sunred Beach i Ryparken.

Husumekspressen kører med forhøjet hastighed mod endestationen Københavnsserien !