Hvem skal have årets idrætspriser 2019 ?

Vi nærmer os tiden, hvor netavisen i samarbejde med læserne skal kåre årets største idrætspræstationer 2019. Og igen er der oplagte emner.

Hele tre gange har Husum Boldklub vundet afstemningen i netavisen, mens damesenior fra Fix har vundet en enkelt gang. Vi kan næppe komme udenom Husum, som den ene af de tre kandidater. De blåhvide har haft et fantastisk år, afsluttende med en efterårssæson, hvor holdet sluttede på en suveræn førsteplads i Københavnsserien.

IF Stadion er også med denne gang. Vores ambitiøse håndboldklub har haft nogle fine sæsoner i 2. division – men dog uden oprykning, selvom den har stået på playoff nogle gange. I den igangværende sæson er melbollerne byttet ud med kødboller, og nu skal det være. Holdet er godt med i toppen, og det ser lovende og spændende ud.

Endelig har Brønshøj kæmpet sig op på en tredjeplads i 2. division øst, hvor holdet ligger i ro og mag indtil de afgørende kampe om at komme i oprykningsspillet til foråret begynder. Så skal det blive interessant at se, om nogen fra klubben vil møde op til prisuddelingen, som de jo blev væk fra sidst, hvor det var formanden fra supporterne, der måtte tage imod præmien.

Netavisens prisuddeling kommer som de foregående år til at foregå i Pejsegaarden, Husum, og det bliver i starten af det nye år.