I aften kl. 23.59 er sidste chance for at stemme ...

4479

AFSTEMNING: I aften kl. 23.59 er sidste chance for at stemme, hvis man vil have indflydelse på hvem, der skal modtage 2700-sportsprisen 2014. 15.000 har været inde på netavisen og læst om konkurrencen og de tre nominerede, og der er afgivet et imponerende højt antal stemmer på kandidaterne.

Vi kan med sikkerhed fastslå, at der aldrig nogensinde i Brønshøj-Husum har været så mange stemmer fra læserne i en afstemning omkring kåringen af årets sportsnavne som i dette tilfælde. Det er vi naturligvis både glade for og stolte over.

Resultatet af afstemningen vil først blive afsløret onsdag. Når det hele slutter i nat skal der tælles op, og så må læserne pænt have tålmodighed, til kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen overrækker pokalen til vinderen i Restaurant IL Padrino i Biohuset i Vanløse. Og lad os indrømme – vi er lige så spændte, som alle de sportsinteresserede, der har deltaget i afstemningen.

Vil man sætte en sidste slutspurt ind, så er det altså fra nu og til midnat !

Send enten en stemme til fa@2700-netavisen.dk eller gå ind på netavisens facebookside og “like” under billedet af den kandidat, man holder med.