I dag starter 2700-netavisen "Årets (h)julekalender" 2014

                                    

                                                  oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

                                                  sporjul 1

Med dette vidunderlige billede af en Linje 2 på Brønshøj Torv en sneklædt juledag, vil 2700-netavisen allerede nu ønske alle læsere en rigtig glædelig jul. Nytåret vender vi tilbage til. Som en stor tak til alle, der har fulgt vores populære sporvognsserie, vil vi fra i dag søndag og til og med juleaftensdag bringe en (h)julekalender, hvor der vil være en daglig låge. Trykker man på den, venter en hyggelig videofilm om de gode gamle rullende kasser. Netavisen har haft et forrygende år med over 100.000 læsere, og tallet vokser fortsat fra dag til dag, hvilket fortæller, at der er brug for os. Vores eneste måde at få budskabet omkring 2700-netavisen frem på i lokalområdet, har været ved at lave en læseværdig og lidt utraditionel avis, hvor sporten har vægtet tungt. Det er tilsyneladende lykkedes – og det er vi super glade for og stolte over.

2700-netavisen har også mange læsere udenfor bydelene, hvilket vi erfarer hver dag. Blandt andet derfor ændrer vi proceduren for “sporvognsminder” i det nye år. Men mere om det senere.

Vi starter allerede i dag søndag med låge 0 i (h)julekalenderen – og det har sin helt egen forklaring, som vores vognstyrer John Bodholdt Nielsen vil fortælle om en af de nærmeste dage.

Der skal også lyde en stor tak til Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm, som naturligvis er skyld i, at vi kan lave denne specielle kalender for sporvognselskere.