IF Stadions håndboldherrer vinder årets første kvartalspris

Efter en meget flot sæson med kvalifikation til playoff – kampe om oprykning til 1. division, har IF Stadion vundet årets første kvartalspris. Det betyder, at de lokale håndboldherrer automatisk er nomineret til 2700-Sportsprisen, som uddeles i starten af 2016.

Holdfoto

Stadion har gjort det godt og har flere gange i turneringen ligget placeret på førstepladsen i 2. division. Det var først til sidst, da det virkelig gjaldt, at der kom lidt slinger i valsen. Mange vil nok i lang tid huske det udsolgte topbrag mod Team HK Køge i Bellahøjhallen. Det var faktisk knald eller fald kampen, som sendte sjællænderne direkte op i næste række og efterlod Brønshøj-mandskabet på 2. pladsen. Samtidig betød det, at Stadion nu må ud i kvalifikationskampe. Den første spilles allerede mandag, 2. påskedag i Århus mod HEI.

På onsdag eftermiddag modtager Stadion kvartalsprisen. Det foregår i TFitness flotte lokaler på hjørnet af Frederikssundsvej og Storegårdsvej, hvor en delegation fra klubben møder op til en lille reception.

Kvartalsprisen uddeles i et samarbejde mellem 2700-netavisen og T-Fitness, og modtageren af prisen vil være med i den endelige slutspurt om 2700-Sportsprisen 2015, som læserne alene finder frem til i sidste halvdel af december måned.