Ja på den måde rykker Brønshøj ikke op

Første turneringskamp på Tingbjerg Ground i foråret endte med en kæmpe skuffelse. BB havde lørdag besøg af Frederikssund, og det endte med et nederlag på 1-2 efter 0-0 ved pausen.

Det var andet nederlag i træk, og vi må nok så småt belave os på, at den oprykning vi alle går og drømmer om ikke bliver i år. Faktisk har holdet kun scoret tre mål i forårets første fire kampe, og den går ikke.

Ærgerligt fordi de fleste BB-tilhængere havde sat næsen op efter en sejr på TG. Ikke mindst på grund af en meget spændende og imødeset debut for Toutouh hos de sortgule. Men han nåede blot at være på banen i 21 minutter, så blev han skadet og måtte udgå.

Frederikssund har som regel altid voldt BB problemer, og det gjorde sjællænderne også i dag. På et straffe bragte de sig foran kort efter pausen, og sejren blev slået fast hen mod slutningen af kampen, selvom det lykkedes for BB at reducere fem minutter før tid ved Hassan Ali til 1-2.

Glædeligvis blev kampen overværet af knapt 800 tilskuere.

Næste opgave bliver i Vejgård den 15. april kl. 13.00, og den kan blive svær nok !

Læs her hvad Brønshøj selv mener om kampen

Nederlag i solen

Tekst: Christian Haslund / Foto: Thomas Løser

I forårets første kamp på Tingbjerg Ground var over 700 tilskuere på plads og kunne nyde det smukke vejr. Desværre blev det ikke til en sejr, da Frederikssund sejrede 1-2 på omstillinger i en kamp med få chancer. Hassan Ali Ghulam scorede vores mål i en kamp, hvor der også var debut til Youssef Toutouh og Elias Amani.

Fra start af var det tydeligt, at Frederikssund plan var at stå lavt og satse på omstillinger. Vi havde da også bolden en del, men havde svært ved at spille os igennem Frederikssunds defensiv. Derfor blev det kun til to chancer i 1. halvleg, men hverken Andreas Horsebøg eller Mathias Veltz fik sendt bolden i kassen.

Frederikssund stod for kampen største chance, da der efter 10 minutters spil var en friløber til Noah Engell. Men Lucas Chang-Andersen kom fremragende ud af sit mål og fik reddet.

En chancefattig og begivenhedsløs 1. halvleg ikke overraskende 0-0, hvor Toutouh måtte forlade banen efter kun 20 minutters spil pga. en skade.

Møgstart

1. halvleg var kun et par minutter gammel, da Noah Engell kom alene igennem. Han tog et træk uden om Chang, der fik nedlagt Frederikssund-spilleren. Dommeren var ikke i tvivl – gult kort til Chang og straffe til Frederikssund. Straffesparket tog Rasmus Philipsen sig ganske sikkert af, da han bankede bolden i mål. 0-1.

Vi lagde et pres på Frederikssund, men billedet var meget det samme som i 1. halvleg. Vi havde bolden meget, men havde svært ved at spille os igennem Frederikssunds forsvar. Faktisk kom vi først frem til en afslutning i 2. halvleg i det 83. minut.

Inden da, havde Frederikssund bragt sig yderligere foran. Vi tabte bolden på midten af banen, og Noah Engell kunne derfor stikke afsted mod mål. Her var han og Nicolai Jægergaard alene med Chang. Engell spillede bolden på tværs til Jægergaard, der kunne score i et tomt mål. 0-2.

Indskifter på tavlen

Med fem minutter tilbage af den ordinære tid fik vi reduceret til 1-2. Otto Dupont sendte bolden perfekt ind i feltet med venstreskøjten. Her kom indskiftede Hassan Ali Ghulam foran målmanden og kunne heade bolden i kassen. Det var Hassans første scoring i Brønshøj-trøjen.

Her reducerer Hassan til 1-2

Hassan var tæt på sikre os et point og blive dobbelt målscorer, da han tog chancen fra kanten af feltet. Men han måtte se bolden stryge lige forbi denne ene stolpe.

Det var det sidste, som skete i kampen, selvom vi forsøgte os med lange bolden og målmanden op i feltet.

Et surt nederlag, hvor Frederikssund var skarpe, og vi havde svært ved at lykkedes på den sidste tredjedel af banen.

Svær modstander venter

Med nederlaget er vi seks point efter Vejgaard, som befinder sig på den sidste oprykningsplads. Netop Vejgaard møder vi næste weekend, når turen går til Aalborg på lørdag den 15. april kl. 13.

Vejgaard vandt suverænt deres pulje i efteråret og tog også en vigtig sejr på 1-2 ude mod Holbæk i torsdag. Nordjyderne må derfor siges at være favoritter i kampen næste weekend.

Tilbage er kun at ønske jer god påske, tak for en hyggelig og vellykket børnedag med popcorn, fodbold og påskeæg samt et stort tak for den sublime support i dag.