Jesper Hansen bliver ny cheftræner i Brønshøj

                     mappe-28_-oktober-2013-173

Så er brikkerne faldet på plads i forbindelse med trænerskiftet i Brønshøj. Det bliver ikke uventet en af klubbens egne store personligheder, tidligere målmand på førsteholdet, Jesper Hansen, der får den store udfordring sammen med sportschef Thomas Ibsen at bygge er nyt hold op, som kan stå klar til kampene i 2. division efter sommerferien.

51-årige Jesper Hansen havde en flot karriere som aktiv. Blandt andet var han målmand i Brøndby, hvor det blev til 45 kampe på klubbens bedste mandskab. Senere kom han til Brønshøj, hvor han spillede 198 kampe på førsteholdet.

Trænergerningen påbegyndte han i 1998 – (for Brønshøj), og siden har han virket i Virum, Holbæk, Herfølge, HIK, Lolland-Falster Alliancen og Greve. I 2011 blev Jesper Hansen så ungdomstræner i BB, et job han har varetaget siden.

Kendetegnende for den nye træner er, at han altid har haft et stort hjerte for BB, og opgaven med cheftrænerjobbet glæder han sig meget til.

Jesper Hansen forsætter sit arbejde som målmandstræner i DBU regi og som sportschef i klubbens ungdomsafdeling, et job han har varetaget siden 2011.