Juletræet på Brønshøj Torv

unnamed

 

Der bliver også ægte julestemning fredag på Brønshøj Torv, når det store træ skal tændes. Arrangementet begynder kl. 16.45 og der vil være underholdning af Brønshøj Kirkes Pigekor, som synger julens sange.

Og så kan man glæde sig til at julemanden ankommer. Han vil tænde træet lige omkring kl. 17.00. Der vil være flere aktiviteter på Brønshøj Torv, blandt andet vil Natteravnene dele godteposer ud til børnene, vor lokale Rotary klub vil have en bod, hvor fra der sælges dejlig varm gløgg, og så vil pigekoret sælge kaffe og kager. Man sparer allerede nu sammen til en ny tur til Færøerne, som pigerne med stor succes besøgte i sommer.

Som sædvanlig er Forældre For Fred (FFF) med og deler varm kakao ud. De vil stå foran Rytterskolen, hvor man sammen med Pilegården dækker nogle hyggelige borde, hvor folk kan sidde og nyde synet af træet og lune sig på den varme drik.

FFF lys til julen

Det er lykkedes for Forældre For Fred at skaffe helt specielle julelys hjem til juletræstændingen på Brønshøj Torv. Dem vil der blive rig mulighed for at købe på fredag. – Vi var spændte på, om de kunne nå at komme frem, fortælle Gitte Toftager, FFF, – men mandag dukkede de op, så jeg tror, de kan blive julens store hit i lokalbefolkningen.

1463568_10152041243469301_1016405505_n