Kæmpedrama da BB fik årets første hjemmesejr 3-2 i lokalopgøret mod Union

Det blev en på mange måder mærkelig kamp i Tingbjerg lørdag eftermiddag, da Brønshøj vandt årets første hjemmesejr. En forholdsvis sikker føring blev formøblet i slutningen af halvlegen, så stillingen ved pausen var uafgjort 2-2.

Da det hele var overstået kunne spillerne fejre årets første hjemmesejr med de jublende supportere

Hjemmeholdet kom foran efter 24 minutter, da Mathias Veltz nærmest halvakrobatisk fik sendt bolden op i målhjørnet til 1-0. Og ikke mange minutter efter kunne BB-tilhængerne juble endnu engang, da Rasmus Suhr gjorde det til 2-0. I den periode tænkte man uvilkårligt på en storsejr, men i halvlegens sidste minutter vendte det hele pludselig på hovedet. Union fik reduceret til 2-1, og bare få sekunder før halvlegsfløjtet lykkedes det for gæsterne at udligne til 2-2. Uvilkårligt en spand kold vand i hovedet på hjemmeholdets spillere, som ellers var helt oppe at flyve efter  2-0 målet.

Efter pausen var det helt tydeligt, at Union havde fået blod på tanden. De to hurtige og uventede mål gav ny energi. Så spillet bølgede frem og tilbage lige indtil dramatikken for alvor indfandt sig. Forinden havde Rasmus Suhr scoret til 3-2 på straffespark.

Her scorer Rasmus Suhr sikkert på straffe til 3-2

Temperamenterne kogte helt over, da Jeppe Orbe sparkede bagud, mens han nærmest blev holdt af en modstander, og desværre ramte han uheldigt, så spilleren faldt til jorden. Det udløste nærmest klammeri mellem alle spillerne, og resultatet blev, at Orbe fik det røde kort og måtte gå i bad.

Så er der ballade og nærmest håndgemæng blandt spillerne. Dommeren i sort så dog ret så afslappet ud.

Dermed var Brønshøj kun ti spillere på banen, og Union pressede ihærdigt på for at få en udligning. Det var også tæt på, men de sortgule holdt stand, selvom kampen gik i næsten otte minutters overtid.

Summa summarum – BB vandt årets første hjemmesejr – og jublen var naturligvis stor både hos spillere og supportere.

Næste opgave er ude mod B.1903 næste lørdag den 25. september kl. 14.00.