Kanon uge for Stadion - herrerne i oprykningsspil og damerne i kvalen

De kan slet ikke få armene ned i IF Stadion for øjeblikket. I tirsdags var herrerne på Fyn, hvor de efter en lidt blandet forestilling og omkamp slog det fynske mandskab fra HE RY ud med 31-29 og dermed kvalificerede sig til “de store kampe” i pokalturneringen. Og søndag eftermiddag sikrede de selvsamme herrer sig en plads i oprykningsspillet til 1. division for nu tredje gang indenfor få år. Det skete efter en fremragende indsats og hele 30-19 over Dalby i ECV-hallen. Her kunne man opleve den flotteste 1. halvleg i umindelige tider af hjemmeholdet, der vandt denne med 18-5. Mange kunne dårligt mindes at have set Stadion spille bedre. Efter pausen gik man forståeligt nok ned i et lidt lavere gear, og det betød, at gæsterne kunne pynte lidt på resultatet.

Damerne oppe

Tidligere på dagen sikrede Stadions talentfulde damer sig adgang til kval-rækken efter en super sæson. Det skete med en sejr over FIF6 på 24-21, og selvom der endnu resterer et par runder, kan ingen pille ved damernes triumf.

Herrerne skal til Frederikborg hallen torsdag aften kl. 20 for at møde Hillerød Håndbold, og mon ikke træner Thomas Schou vil lade nogle er reserverne få chancen i den kamp. Damerne skal møde BK Ydun på søndag kl. 10.40 i Frederiksberg hallerne.

Hvilken kanon uge for vore lokale håndboldspillere !